Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Karakuş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimleriyle toplantı gerçekleştirdi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan diş hekimleri ile toplantılar gerçekleştirmeye kesintisiz olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 15:55
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Müdür Karakuş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimleriyle toplantı gerçekleştirdi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan diş hekimleri ile birlikte önemli bir toplantı gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticilerinin katılımları ile Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Pedodonti, Periodontoloji, Restoratif Diş Tedavisi ve Endodonti Uzmanı Diş Hekimleri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, alanında uzman olan diş hekimlerinin çalışmalarıyla ilgili karşılaştıkları problemler ve bunların çözülmesi için gerekli olan adımlar değerlendirildi.

Uzm. Dr. Karakuş, diş hekimlerinin görüş ve önerilerini takibe alarak, Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki sağlık hizmetleri ile ilgili sorunların çözüleceğine işaret etti. Toplantı, diş sağlığı hizmetleri ile ilgili faaliyet raporlarının sunulması ile birlikte sona erdi. Uzm. Dr. Karakuş, hekimlere toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.