Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO, Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısına katıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar ve İcra Kurul üyeleri Kocaeli ilinde düzenlenen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısı’na katıldılar Kocaeli Sanayi Odası (YSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısı'na YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar ve İcra Kurul üyeleri katıldı. Sakarya, Bursa, Balıkesir ve Bilecik’in başkanları ve icra kurullarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bölgedeki kadın girişimcilerin güçlendirilmesi ve iş birliğinin artırılması için önemli fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ilk bölümü Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoglu’nun katılımıyla gerçekleşti. Marmara Bölge Başkanı Nurcan Babalık, TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve bölgedeki diğer illerle ortaklaşa yapılabilecek projeler için fikirlerini paylaştı. YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar da yaptığı konuşmada, Yalova'daki kadın girişimcilerin çalışmalarını ve başarılarını anlattı. Bölgedeki diğer illerle iş birliğine açık olduklarını ve ortak projelerle kadın girişimciliğin gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini vurguladı. Toplantının ardından, katılımcılar Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette engelli bireyler tarafından üretilen ürünler incelendi ve üretim süreci hakkında bilgi alındı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 15:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
YTSO, Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısına katıldı

Kocaeli Sanayi Odası (YSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanları Toplantısı'na YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar ve İcra Kurul üyeleri katıldı. Sakarya, Bursa, Balıkesir ve Bilecik’in başkanları ve icra kurullarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, bölgedeki kadın girişimcilerin güçlendirilmesi ve iş birliğinin artırılması için önemli fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ilk bölümü Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoglu’nun katılımıyla gerçekleşti. Marmara Bölge Başkanı Nurcan Babalık, TOBB Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve bölgedeki diğer illerle ortaklaşa yapılabilecek projeler için fikirlerini paylaştı.

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Nalan Saraçoğlu Yanar da yaptığı konuşmada, Yalova'daki kadın girişimcilerin çalışmalarını ve başarılarını anlattı. Bölgedeki diğer illerle iş birliğine açık olduklarını ve ortak projelerle kadın girişimciliğin gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini vurguladı.

Toplantının ardından, katılımcılar Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette engelli bireyler tarafından üretilen ürünler incelendi ve üretim süreci hakkında bilgi alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.