Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan BTO’ya ziyaret

YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 07:28
Kaynak: YALOVA HAYAT
YTSO’dan BTO’ya ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Yalova ve Bandırma ekonomisi, yatırım fırsatları ve iş birliği konularında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Yalova’nın ekonomik durumu, yatırım fırsatları ve sanayi potansiyeli hakkında bilgiler veren Kenan Engin, Bandırma Ticaret Odası ile iş birliği yapmanın önemine değindi. Engin, "Yalova ve Bandırma arasında koordineli bir çalışma ve iş birliği gerçekleştirerek bölgesel ekonomik kalkınmaya katkı sağlayabiliriz. Ticaret ve sanayinin geliştirilmesi adına ortak projeler üzerinde çalışabiliriz” dedi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kenan Engin’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. İki bölgenin ticaret odalarının iş birliği, hem Yalova hem de Bandırma için büyük fırsatlar yaratacaktır. Ortak projeler ve yatırımlar konusunda her zaman destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Görüşmede ayrıca, her iki bölgenin ticaret ve sanayi alanında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin, Yalova’nın potansiyelini ve gelecekteki projelerini anlatarak, Bandırma ile ortak projelerde yer almanın getireceği avantajları vurguladı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.