Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılsonu töreninde ‘Özgür Filistin’ vurgusu yapıldı

Çiftlikköy’ün Taşköprü Beldesinde 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için yılsonu merasimi düzenlendi. Merasimde açılan ‘Nehirden Denize Özgür Filistin’ pankartı, katılımcılara farkındalık mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 02:18
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yılsonu töreninde ‘Özgür Filistin’ vurgusu yapıldı

Çiftlikköy’ün Taşköprü Beldesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında Kur’an Kursunda öğrenim gören 4-6 yaş arasındaki öğrenciler için yılsonu merasimi düzenlendi. Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan törene: Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan başta olmak üzere Kur’an Kursu öğreticileri, din görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ‘Nehirden Denize Özgür Filistin’ pankartı taşıyan öğrenciler ve öğreticilerin verdiği anlamlı mesaj dikkat çekti.

Yıl boyu öğrendikleri duaları okuyan öğrenciler, çeşitli gösteriler yaparak eğlenmeyi de ihmal etmedi. Tören, Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ın öğrencilere Teşekkür Belgesi ve hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.