Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılın en iyi komedi yapımına çekiliş var!

Yılın En İyi Komedi Yapımı Ödülü’ne layık görülen Çılgın Zamanlar adlı tiyatro eseri için bilet çekilişi yapılıyor. Yalovalı sanatseverler çekilişe yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 02:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:16
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Yılın en iyi komedi yapımına çekiliş var!

Türkiye turnesinde olan ve birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Çılgın Zamanlar adlı tiyatro eseri, 25 Ekim Cuma günü Yalova’da sahnelenecek. Yılın En İyi Komedi Yapımı Ödülü’ne layık görülen eser için, 2 Yalovalı takipçiye bilet hediye edilecek.

Yalova’da kültür sanat ile ilgili paylaşımda bulunan bir sosyal medya platformu Çılgın Zamanlar adlı tiyatro oyunu için 2 takipçiye bilet hediye edeceğini açıkladı. Son katılım tarihi ve saati ise 22 Ekim 18:00 olarak belirlendi.

Yalovalı sanatseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan çekiliş, yalova.kultursanat adlı sosyal medya platformu tarafından organize edildi. yalova.kultursanat adlı sosyal medya sayfası tarafından çekiliş ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çılgın Zamanlar oyununa 2 takipçimize bilet hediye edeceğiz. Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler: Bu gönderiyi beğenmek. Yorumlara iki arkadaşını etiketlemek. @yalova.kultursanat ve @tiyatrokeyfitr hesaplarını takip etmek.
Son katılım 22 Ekim saat 18:00’dir. Sonuçlar çekiliş bitimi açıklanacaktır. Çılgın Zamanlar adlı tiyatro oyunu 25 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.”

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.