Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yerel Basının Desteklenmesi Lazım”

Yeni Siirt Gazetesi, Haber 56 Gazetesi sahibi, Kanal 56 Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen, Yalova Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler’i ziyaret etti. Ziyarette yerel basının yaşadığı sorunlar konuşuldu

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Yerel Basının Desteklenmesi Lazım”

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek adına Yalova’ya gelen Yeni Siirt Gazetesi, Haber 56 Gazetesi sahibi, Kanal 56 Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen, Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu ile birlikte Yalova Hayat Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette gazetemizin imtiyaz sahibi Süheyla Gözdereliler tarafından karşılanan Mergen, Yalova Hayat Gazetesi hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yalova Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler ise yerel basının üzerindeki maddi yükün her geçen gün arttığına dikkat çekti. Halkın bilgilendirilmesi anlamında çok önemli bir yere sahip olan yerel basının bu anlamda ayakta durmakta bir hayli zorlandığını da ifade eden Gözdereliler, bu anlamda Anadolu basının da zor durumda olduğunu bildiğini dile getirdi.
Yeni Siirt Gazetesi, Haber 56 Gazetesi sahibi, Kanal 56 Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen de Gözdereliler’i destekleyerek yerel basının ayakta kalabilmesi için mutlaka yeni desteklemelere ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı. Gözdereliler ve Mergen daha sonra Yalova ve Siirt hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Hilal Baldemir / Yalova Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.