Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Yazıcıoğlu'nun ruhu için Kuran'ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi

2009 yılında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 15’nci yıl dönümü dolayısıyla Alperen Ocakları Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Kuran’ı Kerim Tilavetinde dualarla anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:07
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da Yazıcıoğlu'nun ruhu için Kuran'ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yılı anısına Alperen Ocakları Yalova Şubesi tarafından Kuran'ı Kerim Tilaveti düzenlendi. Etkinliğe bürokratlar, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran'ı Kerim okunmasının ardından dualar edilerek katılımcılara etli pilav ikram edildi.

"Acımız Hâlâ Taze"

Etkinlikte konuşan Alperen Ocakları Yalova İl Başkanı Alperen Arabacı, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Arabacı, "Aradan geçen 15 yıla rağmen acılarımız hâlâ taze. Şehit liderimizin fikirleri yaşıyor ve sonsuza kadar yaşayacak. 'Ben Türk'üm Türk esir olmaz! Ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz! Ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz! Ben Türk'üm Türk ezansız olmaz! Ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz!' diyerek büyük milletimizin kahramanlığını vurgulayan, Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun," dedi.

Kazanın Ardından

Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş mitinginden Yozgat-Yerköy mitingine hareket ederken içinde bulunduğu helikopterin bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Kazadan 48 saat sonra helikopterin enkazı ve Muhsin Yazıcıoğlu dâhil 6 kişinin naaşı, arama ekiplerinden 17 gönüllü civar köylüsü tarafından Sisne ve Kızılöz Köyleri arasındaki Keş Dağı Kuru Dere Kanlıçukur mevkiinde bulunmuştu. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler bu kazada vefat etmişlerdi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.