Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz Kur’an Kursları bitiminde öğrencilere gezi düzenlendi

13 Ağustos 2024 Salı günü Yalova İl Müftülüğü Gençlik Kolları Koordinasyonu ile Yaz Kur’an Kursları bitiminde Yalova Termal “Vadi Yalova” tesisine bir gezi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 16:07
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yaz Kur’an Kursları bitiminde öğrencilere gezi düzenlendi

13 Ağustos 2024 Salı günü, Yalova İl Müftülüğü Gençlik Kolları Koordinasyonu tarafından, Yaz Kur’an Kursları'nın tamamlanmasının ardından özel bir gezi düzenlendi. Yalova Termal'de bulunan “Vadi Yalova” tesisine gerçekleştirilen bu etkinlik, yaz dönemi boyunca kurslarda başarılı olan öğrencilere yönelik bir ödül niteliğindeydi. Yalova İl Müftülüğü Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın rehberliğinde düzenlenen geziye, Yalova İl Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara, Şube Müdürü Mesut Taş, Din Hizmetleri Uzmanı Bayram Kaya ve Yalova Çınarlı Camii ile Hacı Kemal Fidan Camii Yaz Kur’an Kursları öğrencileri ve öğreticileri katıldı.

Çeşitli ikramların yapıldığı bu keyifli geziye katılan öğrenciler katkı sunan herkese teşekkür ettiler. Gezi, öğrencilerin yaz boyunca gösterdikleri özveriyi ve başarıyı ödüllendirmek amacıyla organize edildi. Etkinlik, eğlenceli aktiviteler ve dinlendirici ortamıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Öğrenciler, Vadi Yalova’nın doğal güzellikleri ve tesisin sunduğu olanaklardan faydalanarak hem eğlendi hem de dinlendi. Öğrenciler, düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti ifade ederek, organizasyonun kendileri için çok değerli olduğunu belirttiler. Gezi, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim olarak hafızalarda yer edindi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.