Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz Kur’an Kursları Arası Spor Müsabakaları Final Yarışması Yapıldı

Yalova İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinesiyle Yalova’nın Cami ve Yaz Kur’an Kursları arasında spor müsabakaları düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 15:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yaz Kur’an Kursları Arası Spor Müsabakaları Final Yarışması Yapıldı

Yalova'da bu yıl düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Arası Spor Müsabakaları büyük bir heyecanla tamamlandı. Yalova İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğiyle organize edilen etkinlik, şehrin cami ve Yaz Kur’an Kursları arasındaki gençlerin spor alanında yeteneklerini sergilemesini sağladı.

Düzenlenen spor müsabakalarında final yarışması ise 12.08.2024 Pazartesi günü Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 90. Yıl Spor Tesislerinde yapıldı. Finale kalan öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler. Müsabakaları Yalova İl Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara ve Şube Müdürü Mustafa Kabataş ile Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve Murat Altuntaş da yakından takip etti. Müsabakalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi.

Yaz Kur’an Kursları Arası Spor Müsabakaları, hem spor hem de toplumsal dayanışma açısından anlamlı bir deneyim sundu ve Yalova'da gençlerin enerjilerini ve yeteneklerini sergileyebileceği önemli bir ortam oluşturdu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.