Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ Halk Dansları Kulübü, Almanya'da büyük beğeni topladı

Yalova Üniversitesi Halk Dansları Kulübü, Almanya'da düzenlenen Summerfest Festivaline 32 üniversite öğrencisi ve 7 ekip görevlisi ile katılarak ülkemizi başarıyla temsil etti

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 03:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 23:07
Kaynak: YALOVA HAYAT
YAÜ Halk Dansları Kulübü, Almanya'da büyük beğeni topladı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Ladenburg Derneği'nin davetlisi olarak Almanya’da düzenlenen Summerfest Festivalinde sahne alan Yalova Üniversitesi Halk Dansları Kulübü, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Karlsruhe Başkonsolosu Mahmut Niyazi Sezgin ve eşi, Ladenburg Belediye Başkanı Stefen Schmutz ile DITIB Tūrkisch Islamische Gemeinde Başkanı Sabit Uzun’un da aralarında bulunduğu protokol üyeleri ve geniş bir izleyici kitlesi, kulübün gösterisini ilgiyle izledi.

Festivalde sergiledikleri başarılı performansla Türkiye'yi ve Yalova Üniversitesi'ni başarıyla temsil eden Halk Dansları Kulübü’ne teşekkür eden yetkililer, bu tür uluslararası etkinliklerin kültürel köprüler kurma adına büyük önem taşıdığını vurguladılar.
Yalova Üniversitesi Halk Dansları Kulübü'nün bu başarıyla adını uluslararası platformlarda duyurmaya devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.