Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ Beden Eğitimi ve Sporda Alternatif Ölçme ve Değerlendirme etkinliğine katıldı

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ensar Nihat Yüksel, Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Beden Eğitimi ve Sporda Alternatif Ölçme ve Değerlendirme" başlıklı bilimsel eğitim etkinliğine katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
YAÜ Beden Eğitimi ve Sporda Alternatif Ölçme ve Değerlendirme etkinliğine katıldı

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ensar Nihat Yüksel, Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen "Beden Eğitimi ve Sporda Alternatif Ölçme ve Değerlendirme" başlıklı bilimsel eğitim etkinliğine katıldı.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında, 4-6 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu önemli etkinlik sonrasında fakülte tarafından yapılan açıklamada, Araştırma Görevlisi Ensar Nihat Yüksel tebrik edildi ve şu ifadelere yer verildi, ‘’TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında, 4-6 Eylül 2024 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin ev sahipliğinde "Beden Eğitimi ve Sporda Alternatif Ölçme ve Değerlendirme" başlıklı bilimsel eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe katılanlar arasında Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Araştırma Görevlisi Ensar Nihat Yüksel de yer aldı. Eğitime katılma hakkı kazandığı için hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.