Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılardan gülümseten hareket

Sıcak havalar etkisini sürdürürken, hayvanlarda biz insanlar kadar zor anlar yaşayabiliyor. Yalova’da yaşayan duyarlı bir vatandaş sokağa yaptığı küçük kedi evi ile hayvanların bu sıcak günlerde suya, mamaya ve barınma alanına ulaşımında fayda sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 07:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovalılardan gülümseten hareket

Sıcak havaların etkisini sürdürdüğü Yalova’da, bir vatandaşın hayvanlar için gösterdiği duyarlılık takdir topladı. Yalova’nın merkezindeki bir sokakta, vatandaşın kendi imkânlarıyla yaptığı küçük kedi evi hem insanları hem de sokak hayvanlarını gülümsetti.

Sıcak günlerde sokak hayvanlarının suya, mamaya ve barınma alanına erişimlerinin zorlaştığını düşünen bu duyarlı vatandaş, kedi evini ihtiyaç duyabilecek hayvanlar için sokağa yerleştirdi. Küçük kedi evi, içinde su ve mama kaplarıyla birlikte, sıcak havadan korunabilecekleri bir barınma alanı sunuyor.

Bu küçük ama anlamlı hareket, Yalovalıların hayvanlara olan duyarlılığını ve toplum bilincini bir kez daha gözler önüne serdi. Yalovalılar, bu tür davranışların şehrin sosyal dokusuna katkıda bulunduğunu belirterek, benzer yardımların yaygınlaşmasını umut ettiklerini belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.