Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı şairler bir araya geldi

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şiir Akşamları programı, Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Programa Yalova'daki birçok şair büyük ilgi gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 13:51
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı şairler bir araya geldi

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sanat etkinliklerine devam ediyor. Bu çerçevede Şairler Buluşması programı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin, Yalova'da sanatsal ve kültürel etkinliklerin daha da arttırılması ve şehrin bir kültür ve sanat kenti olması arzusunu dile getirdi. Bu etkinliğin bu amaca hizmet edeceğini vurgulayan Karatekin, programa katılan tüm şairlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sahne alan şairler, hem kendi şiirlerini hem de ünlü şairlerin eserlerini seslendirdi. Etkinlik, izleyicilerin keyifli vakit geçirmesiyle sona erdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Şiir Akşamları programlarının düzenli olarak devam edeceği, Yalova'da yaşayan veya Yalova'ya yolu düşen tüm şairlerin bu programlara katılabilecekleri de dile getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.