Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı gaziler duygulandırdı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Yalovalı gazilerin yer aldığı bir video klip hazırladı. 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle hazırlanan bu klip duygusal anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı gaziler duygulandırdı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, vatan sevgisinin önemini gösteren ve vurgulayan gazilerimiz ile birlikte bu sene böyle bir video hazırlamak istedik diye belirtti ve şöyle açıkladı,

‘’ 19 Eylül 2021 tarihi Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘’Gazi’’ unvanı verilişinin yıl dönümü. Gazilik büyük fedakarlıklar ve büyük bedellerin ödenmesi sonucu erişilebilen bir makamdır. Bizler yaşayan gaziler olarak şanlı ecdadımızın bizlere emaneti ve mirası olan gaziliğin ne olduğunu, ne olmadığını, toplumumuzun her kesimini, her katmanını anlatmaya, bizden sonraki kuşaklara ve nesillere de bu şanlı, şerefli mirası emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Vatanımızın birliği, müdafaası için dün olduğu gibi bugün yine aynı azim ve inançla, şanlı bayrağımızı göklerde dalgalanabilmesi için vatanımızı müdafaa etmeye devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Gazi vatana sevgisinin sembolü, şahit aileleri ve gaziler bu toprakların yaşayan gerçek sahipleridir. 19 Eylül Gaziler Günümüz kutlu olsun.”

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.