Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova yağmurla nefes aldı

Yalova'da uzun süredir devam eden sıcak hava dalgası yağan yağmur ile beraber sona erdi. Kent, günlerdir beklenen yağmurun yağması ardından rahat bir nefes aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 13:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova yağmurla nefes aldı

Rekor sıcaklıklar nedeniyle bunalan halk, yağan yağmur ile bir nebze olsun nefes aldı. 11 Temmuz günü Yalova’da etkisini gösteren yağışlar vatandaşlara mutluluk yaşattı. Haziran Ayı’ndan günümüze kadar geçen süreçte etkisini gösteren yüksek sıcaklıklar, vatandaşlara gün içerisinde zor anlar yaşatıyordu. Yalova’da gün içinde saat 12.00’dan 18.00’a kadar sağanak yağışın devam etmesi beklenirken sıcaklığın en yüksek 25 derece olacağı tahmin ediliyor.

‘’Çok şükür serinledik’’

Vatandaşlar, yağışın kenti serinleteceği ve doğaya canlılık katacağına olan inancını belirtirken aynı zamanda da ‘’Yağsın maşallah bereket yağıyor çok şükür’’, ‘’Çok şükür serinledik, toprağımıza insanımıza şifa olsun’’, ‘’Bereket getirsin inşallah’’, ‘’Bereketli bir yağmur yağıyor maşallah’’, ‘’şimşek bomba gibi çaktı yataktan sıçradım’’ gibi ifadelere yer verdi.

Yağışlar gün boyu devam edecek

Kuvvetli sağanak, sabahın erken saatlerinden itibaren başta Yalova olmak üzere geniş bir alanda etkili oldu. Gün boyu Marmara genelinde yağışları devam edeceği tahmin ediliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.