Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Kaya, Yalova Ağrılılar Derneği’ni konuk etti

Yalova Ağrılılar Derneği (YAYDER) Başkanı Bayram Özalp ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 05:05
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Valisi  Kaya, Yalova Ağrılılar Derneği’ni konuk etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya YAYDER Başkanı Bayram Özalp ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Eski Yalova Barosu başkanlarından Avukat Celal İnci, Yalova Sosyete Pazarı Kooperatif Başkanı Hacı Fazıl Akyol, Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri de ziyarette Özalp’e eşlik ettiler. Ziyarette konuşan YAYDER Başkanı Bayram Özalp, derneğin kuruluş amacının Yalova’da yaşayan hemşerilerine hizmet etmek, iyi kötü günde yanlarında olmak, Ağrı ve Yalova arasında kültür ve turizm açısından köprü görevi üstlenmek, sosyal projeler üretmek olduğunu söyledi. Özalp, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında da Vali Kaya’ya bilgi verdi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, YAYDER’i tebrik etti. Kaya, Yalova’nın farklı kültürlerden gelen insanların bir arada yaşadığı bir şehir olduğunu, bu çeşitliliğin zenginlik olduğunu belirtti. YAYDER’in Yalova ile Ağrı arasında kültürel ve turistik ilişkileri geliştirmek, hemşerilerine destek olmak ve sosyal sorumluluk projeleri yürütmek gibi önemli hedefleri olduğunu ifade eden Vali Kaya, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.