Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, özel bireylerle buluştu

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Ziyarete Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin de eşlik etti

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 01:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, özel bireylerle buluştu

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ildeki engelli rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ettiler. Kurumlara gelişlerinde özel bireyler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Kaya, onlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında İl Müdürü Laçin, kuruluşta gerçekleştirilen hizmet ve etkinlikler hakkında Vali Kaya'ya bilgi verdi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, "Özel gereksinimli bireylerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Onların neşelerini ve umutlarını görmek beni derinden etkiledi. Devletimiz, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve topluma daha aktif katılımlarını sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ise, "Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, özel gereksinimli bireylere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Merkezimizde, eğitimden rehabilitasyona, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet veriyoruz. Amacımız, engelli bireylerimizin kendi ayakları üzerinde durabilen ve topluma katkıda bulunan bireyler olmalarını sağlamak” diye konuştu.

Vali Kaya, ziyaret sonunda merkezde çalışan personele de teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.