Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz, kültürümüz ve mirasımızdır”

Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Yalova Huzurevi’ni ziyaret eden Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz, kültürümüz ve mirasımızdır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz, kültürümüz ve mirasımızdır”

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan ve Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Yalova Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyarette yaşlılarla yemek programında bir araya gelen Vali Yardımcısı Doğan, huzurevi sakinlerinin hazırladığı sergiden de hediyeler aldı.

Ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Doğan, yaşlıların toplumun en değerli varlıkları olduğunu belirterek, onların tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak gerektiğini söyledi. Doğan, “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz, kültürümüz ve mirasımızdır. Onlara saygı duymak, sevmek ve hizmet etmek bizim en önemli görevimizdir. Bugün burada onların Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlamak ve onlarla vakit geçirmek için geldik. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur” dedi.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ise yaşlıların toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, onların yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Laçin, “Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara huzurlu bir ortam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Huzurevimizde kalan yaşlılarımızın sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmalarını teşvik ediyoruz. Bugün burada onların hazırladığı sergiyi de gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda huzurevi sakinleri tarafından el emeği göz nuru hediyeler Vali Yardımcısı Doğan’a takdim edildi. Doğan ve Laçin, yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.