Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Uzmanlar Mutlu Çocuk Anaokulu öğrencilerinden coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Uzmanlar Mutlu Çocuk Anaokulunun minik öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en güzel şekilde kutlayıp, Cumhuriyetin 100.Yılında unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Uzmanlar Mutlu Çocuk Anaokulu öğrencilerinden coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Cumhuriyet Çocukları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı her yıl büyük bir heyecanla ve farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Uzmanlar Koleji, Uzmanlar Mutlu Çocuk Anaokulu öğrencileri her yılda olduğu gibi, bu yılda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 100. Yıl Dönümünü, Atatürk Stadyumunda büyük bir coşku ve heyecanla kutladı. 

Uzmanlar Mutlu Çocuk Anaokulunda minik öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında oldukça eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirdiler. Gönüllerince eğlenen minikler öğretmenleri eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile törene başladılar. Sonrasında ise etkinlikler; şiirler, Atatürk şarkıları, kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet koşusu ile devam etti.

 

Anaokulu Kurucu Müdürü Derya Bayraktar coşkulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninin ardından konuşmasında “Kuruluşunun 100.Yılında, Cumhuriyetimizi Kuruluş ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda, çağdaş uygarlık yolunda yücelterek sonsuza kadar yaşatmak konusunda,

her zamankinden daha fazla inançlı ve kararlıyız.

Bugün öğrencilerimizle birlikte tıpkı çocukluğumuzdaki bayramlar gibi eğlendik. Nesiller boyu, bir ömür Cumhuriyetin izinden yürümeye söz verdik” ifadelerine yer verdi.

Haber/ Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.