Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi personeline “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi

AFAD Yalova, Yalova Üniversitesi personeline yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenledi. Eğitimde deprem, sel, yangın gibi afet durumlarına karşı nasıl hareket edileceği detaylı bir şekilde anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 02:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 02:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi personeline “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi

AFAD Yalova ekipleri, il genelinde sürdürdükleri çeşitli eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AFAD Yalova ekipleri, Yalova Üniversitesi personeline yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenleyerek, katılımcılara olası afet durumlarında doğru tepkilerin verilmesi ve toplumun afetlere karşı hazırlıklı olması konusunda bilgilendirme sağladı.

Eğitimde, deprem, sel, yangın gibi acil durum senaryolarına karşı alınacak önlemler, acil tahliye prosedürleri, ilk yardım teknikleri ve kriz iletişimi gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

AFAD Yalova tarafından yapılan açıklamada “Yalova Üniversitesi personeline yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir. Eğitime katılan personele teşekkür eder, afetsiz günler dileriz AFAD Yalova olarak şehrimizi olası bir afetten en az zararla çıkarmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalara ve eğitimlere devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.