Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi öğrencilerinden yaşlılara bayram hediyesi

Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri, Yaşlılar Haftasında Yalova’da yaşayan yaşlılarla bir araya gelerek, büyüklerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 10:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi öğrencilerinden yaşlılara bayram hediyesi

18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftasında değerli bir çalışmaya imza atan Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri, yaşlıları ziyaret ederek hem Yaşlılar Haftasını hem de Ramazan Bayramı’nı birlikte kutladı.

YAPILAN ZİYARETLER KISA FİLME DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, yaşlıların değerini anlamak ve onlara olan saygılarını göstermek için anlamlı bir çalışmaya imza attı. Yaşlıların yaşamlarına dokunmak için bir araya gelen öğrenciler, büyüklerini ziyaret ederek Yaşlılar Haftasını ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Öğrenciler ziyaretlerde yaşlıların yaşam öyküsünü dinleyerek, tecrübelerinden faydalandılar. Büyüklerine çiçek ve çeşitli hediyeler de götüren öğrenciler, bu farkındalık etkinliğini kısa filme dönüştürerek örnek bir davranış sergiledi.

Bu anlamlı buluşmaların yer aldığı kısa filmde, yaşlılarla geçirilen zamanın değeri ve onların yaşamdaki önemi vurgulandı. Kendilerine zaman ayıran ve değerli tecrübelerini paylaşan büyüklerine teşekkür eden Sosyal Hizmet Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri, filmin sonunda farkıdalık için anlamlı bir mesaja yer verdi. Yalova Üniversitesi öğrencilerinin mesajında, “Yaşlılar Haftasında zamanda yolculuk yaptık. geçmişimize ve gelecekteki benliklerimize sevgimizi dagittik. bize hayatı öğretenlere hayatımızdan bir parça bıraktık, büyüyüp çoğalsın diye. o sıcak kalplere, sıcak gözlere, sıcak ellere ulaşmak çoğu zaman unuttuğumuz bir şeyi hatırlattı bizlere. Yaşamak sizinle özel, dünya sizinle güzel. iyi ki varsınız.” ifadeleri yer aldı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.