Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi’nde sabah namazı buluşması

Yalova Müftülüğü, Sabah Namazı Buluşmaları programını sürdürüyor. Programın son durağı Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi oldu. Fakülte mescidinde gerçekleştirilen buluşmaya, dekan, hocalar, öğrenciler ve din görevlileri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 00:17
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi’nde sabah namazı buluşması

Yalova Müftülüğü, sabah namazı buluşmaları programı kapsamında, Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde bir etkinlik düzenledi. Fakülte mescidinde yapılan buluşmaya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit Külekçi, üniversite hocaları, Din Hizmetleri Uzmanı Bayram Kaya, Gençlik Koordinasyon başkanı H. İbrahim Yılmaz, Manevi danışman Rifat Külahlı ve öğrenciler katıldı.

Buluşmada, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Tesbihat Programı yapıldı. Ardından İl Müftü Yardımcısı Dr. İhsan Kara, cemaate sohbet etti. Kara, Gazze’de şehit olanlar ve bütün şehitlerimiz için dua etti. Namaz sonrası cemaate çorba ikram edildi.

Sabah namazı buluşmaları programı, Yalova Müftülüğü tarafından, cami ve mescitlerde sabah namazı kılan cemaatle bir araya gelmek, sohbet etmek, dua etmek ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenleniyor. Programın bir sonraki durağı ise Safranyolu Camisi olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.