Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Dünya Engelliler Günü’ne özel etkinlik

Yalova Üniversitesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, engelli vatandaşlar ve öğrenciler bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 17:10
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi Dünya Engelliler Günü’ne özel etkinlik

Yalova Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Engelliler Günü etkinliğine, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrencinin yanı sıra Yalova’da yaşayan engelli vatandaşlar katıldı. Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi bünyesinde kurulan ve şefliğini Eteri Dalakishvili’nin yaptığı Ritim Grubu, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Bahçekapılı, engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, onlara her alanda destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Yalova Üniversitesi olarak engellilerin eğitim, sağlık, kültür ve spor alanlarında ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli projeler yürüttüklerini ifade eden Bahçekapılı, “Engelli kardeşlerimizin yanındayız. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, topluma katılımlarını sağlamak ve mutluluklarını artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Dünya Engelliler Günü’nde, onlarla birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik, Ritim Grubu’nun verdiği mini konserin ardından sona erdi. Katılımcılar, engelli vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet ederek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Etkinlik, engellilerin toplumsal farkındalığını artırmak ve onlara moral vermek amacıyla düzenlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.