Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova TEMA Vakfı motivasyon toplantısı düzenledi

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, 2023 yılının sonunda yaptığı çalışmaları değerlendirmek ve gönüllülerine teşekkür etmek için bir motivasyon toplantısı gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 04:14
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova TEMA Vakfı motivasyon toplantısı düzenledi

Seyirtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, TEMA Yalova İl Temsilciliği yöneticileri ile aktif gönüllüleri, ilçe sorumluları ve ekipleri, mahalle sorumluları ile Yalova Üniversitesi Genç TEMA ekip gönüllülerinden oluşan 33 kişi katıldı. Sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıda, TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir bir açılış konuşması yaptı.

Demir, konuşmasında TEMA Vakfı’nın erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkları koruma amacıyla kurulan ve bugün 1 milyonu aşkın gönüllüsü bulunan bir halk hareketi olduğunu hatırlattı. Demir, 2023 yılında Yalova’da yaklaşık 5 bin öğrenciye ve bin kişiye eğitim ve sunumlar verdiklerini, 30’a yakın proje uyguladıklarını, gönüllülük konusunda çok talep gördüklerini, savunuculuk çalışmaları yaptıklarını ve genel merkez tarafından 3 ödülle onurlandırıldıklarını anlattı.

Bu başarının hep birlikte elde edildiğini belirterek, tüm gönüllülere teşekkür eden TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir umut yeşertmeye devam edeceklerini söyledi. Konuşmanın ardından, katılımcılara gönülden teşekkür belgeleri takdim edildi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.