Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Tarım İl Müdürü Yaman’dan anlamlı plaket

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Özcan İla ve üyelerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 18:56
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Tarım İl Müdürü Yaman’dan anlamlı plaket

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Selçuk Yaman, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. Yaman, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Özcan İla ve üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, gazilerin fedakarlıklarının önemi vurgulandı ve Yaman, gazilere olan minnettarlığını ifade etti. Tarım İl Müdürü Yaman aynı zamanda da kurum personeli olan gaziler; Beytullah Şengezer ve Sedat Aksakallı’nın Gaziler Günü’nü kutlayarak plaket takdim etti. Bu anlamlı jest ile birlikte Yaman, bir kez daha gazilere ülkemiz için yaptıkları fedakarlıklar adına teşekkürlerini iletti.
Başkan Özcan İla, Yaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gazilerin toplum için taşıdığı değerin altını çizdi. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.