Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Subaşı’nda vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı

Subaşı Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle ilçedeki camilerde yatsı namazının kılınmasının ardından Subaşılılara kandil simidi dağıttı. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, kandilin barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 01:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 01:11
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Subaşı’nda vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın öncülüğünde her kandilde gerçekleştirilen kandil simidi dağıtımı geleneği Regaip Kandili’nde de aynı şekilde devam etti. Belediye personelleri, beldedeki camilerde yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Vatandaşlara halini hatrını soran Başkan Canbay, vatandaşların kandilini kutladı. 

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Regaip Kandili’nin Yalova olmak üzere Türk milleti ve İslam alemi için hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi: 

“Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’mizde esnafımızla ve halkımızla selamlaştık, Kandil Simidi ikram ettik. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan büyük ailem Subaşılılara şükranlarımı sunuyor, esnaflarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun.” 
Belde sakinleri ise, Subaşı Belediyesi’nin kandil simidi dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve belediye personeline teşekkür ettiler.
M. Tunç Tanrıverdi 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.