Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Subaşı Belediyesi Hizmetleriyle Belde Halkından Tam Not Aldı

Subaşı Belediyesi kış aylarına girilmesiyle birlikte yapmış olduğu faaliyetlerine aksatmadan devam ediyor. Subaşı Belediyesi ekipleri belde genelinde çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 07:17
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Subaşı Belediyesi Hizmetleriyle Belde Halkından Tam Not Aldı

Belde vatandaşlarının refahı ve mutluluğu için çalışmalarından ödün vermeyen Subaşı Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Belediye ekipleri belde genelinde çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Subaşı Belediyesi geçen hafta yaptığı çalışmalarında hizmetlerini kesintisiz bir şekilde devam ettirdi. Belediye ekipleri öncelikle yağmur mazgallarının ve kanallarının temizliğini yaptı.

Ekipler daha sonra beldenin girişindeki köprülü kavşağa hafriyat ve beton kamyonlarından dökülen atıkları temizledi. Ardından belediye ekipleri fırtınadan sonra kırılan/devrilen ağaçları kontrollü bir şekilde ortadan kaldırarak akabinde Subaşı Okulu’nun güvenlik amaçlı devamlı kapalı kalan bahçe kapısına yaya girişi ekledi.

Yeşil alanlardaki temizlik ve bakım çalışmalarını da aksatmadan sürdüren ekipler ayrıca yaya yollarındaki ve apartman girişlerindeki kilit parke taşlarını da yeniledi. Belediye ekipleri son olarak beldede bulunan sokak hayvanları mama istasyonlarının dolumunu gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi. Subaşı Belediyesi yapmış olduğu hizmetlerle Subaşı halkından tam not aldı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.