Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü'nden Başkan Gürel'e ziyaret

Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü, deniz sporlarını teşvik etmek ve halkın ilgisini artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kulüp Başkanı Bahar İnce ve yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 05:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü'nden Başkan Gürel'e ziyaret

Yalova'nın deniz sporları potansiyelini ortaya çıkarmak ve gençlere bu alanda fırsatlar sunmak amacıyla kurulan Yalova Su Sporları ve Balıkadamlar Kulübü, Belediye Başkanı Mehmet Gürel'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Bahar İnce, Başkan Yardımcısı Nurten Anıl ve kürek takımı antrenörü Engin Tekin, kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve gelecekteki projelerini paylaştı.

Kulüp Başkanı Bahar İnce, yaptığı açıklamada, "Atatürk'ün sporu olan kürek sporunu Yalova'da gençlerle ve halkımızla buluşturduk. Ayrıca, 2025 yılında ücretsiz dalış eğitimi kursları düzenleyerek su altı sporlarına ilgi duyan vatandaşlarımıza da yeni fırsatlar sunacağız” dedi.

Başkan Mehmet Gürel ise kulübün çalışmalarını takdir ederek, belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.