Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sosyete Pazarı’nda bu hafta neler var....

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde her hafta pazartesi günleri kurulmakta olan Sosyete Pazarı, bu hafta da çok sayıda kişi tarafından ziyaret edildi. Vatandaşlar uygun fiyatlı alışverişin adresi olarak gördüğü bu pazarda kışlık giyim ürünleri arayışına koyuldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Sosyete Pazarı’nda bu hafta neler var....

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde her hafta pazartesi günleri kurulan Sosyete Pazarı, bu hafta da yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Yerel halk, uygun fiyatlı alışverişin adresi olarak bilinen pazarda, kışlık giyim ürünleri arayışına girdi. Pazar alanında, yeni sezonun trendlerine uygun kabanlar, atkı ve bere setleri gibi birçok kışlık ürün cep yakmayan fiyatları ile tezgahlarda yerini aldı. Vatandaşlar hem kaliteli hem de uygun fiyatlı geniş bir yelpaze sayesinde istedikleri ürünleri bulmakta zorlanmadı.

Bu hafta da hareketli geçen pazarda, yerel esnafın yüzü gülerken, alışveriş yapan vatandaşların da memnuniyeti dikkat çekti. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, kışlık giyim ürünlerine artan rağbet ise sezon boyunca devam edecek gibi görülüyor.

"Mağazalar ateş pahası’’

Sosyete Pazarı’na alışveriş yapmak için gelen bir vatandaş, pazarı bu hafta nasıl buldunuz? Sorumuza şu şekilde yanıt verdi, ‘’Valla mağazalar artık ateş pahası, girmeye korkar olduk. Sosyete Pazarı’nı biraz geç keşfedenler arasındayız. Şu ekonomide bizler için bulunmaz bir nimet olarak görüyorum burayı. Malum kış geliyor; mont, ceket, kaban, bot gibi ürün ihtiyaçlarımız doğuyor. Cebimize uygun ürünler bulmak adına bu pazar bize büyük bir avantaj sağlıyor, hem de mağaza mağaza dolaşmaktansa tüm istediklerimizi tek bir çatı altında bulmamıza olanak sağlıyor.’’

"Eşofmanlar çok hoşumuza gitti"

Okulların açılması ile birlikte, miniklerin ihtiyaçlarında da artış yaşandı. Aileler, öğrencilerin beden eğitimi derslerinde giymeleri adına uygun fiyatlı eşofman arayışına girdi.

Gerek tek gerekse de takım halinde satılan çok sayıda eşofmanı değerlendiren vatandaş şu ifadelere yer verdi, ‘’Okullar açıldı, çocukların ihtiyaçlarında da artış yaşandı. Çocuklarımızın beden eğitimi derslerinde giymeleri için hem rahat hem de sağlam eşofman bulmak umuduyla pazara geldik. Ne yalan söyleyeyim, geldiğimize de değdi. 200 TL gibi fiyatlara artık bir şey bulamazken bu pazardan çocuğuma eşofman aldım.

Uygun fiyatlı olduğu için birkaç tane daha almayı düşünüyorum, her hafta değişip değişip giysin. Kanaatimce gidip mağazaya tek bir eşofmana dünya para vermektense buradan birkaç adet alıp değişik değişik giymesi daha çok içime siniyor ve mantıklı geliyor.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.