Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sosyete Pazarı’nda bu hafta hareketlilik nasıldı? Yalova Sosyete Pazarı’na talep devam ediyor mu?

Çiftlikköy’de her Pazar ve Pazartesi kurulan ve Yalova halkı tarafından çok sevilen Sosyete Pazarı bu hafta nasıldı? Siz değerli okurlarımız için derledik. Detaylar haberimizde bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 05:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 05:54
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Sosyete Pazarı’nda bu hafta hareketlilik nasıldı? Yalova Sosyete Pazarı’na talep devam ediyor mu?

Yalova Sosyete Pazarı, ekonomik ve kaliteli olan giysi, takı, ayakkabı, iç çamaşırı, nevresim takımları gibi ürünler, vatandaşların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Enflasyonun yükselmesinden kaynaklı gelen zamlar nedeniyle mağazalarda çok pahalı satılan ürünleri Sosyete Pazarı’ndan çok daha makul fiyatlara alabilmeleri, Yalovalıların bu pazarı tercih etmelerinin başlıca nedenlerinden birisi olarak görülüyor.

“Sosyete Pazarında bütçemi ayarlayabiliyorum”

Yalova Sosyete Pazarı’nda giysileri inceleyen bir vatandaş, “Olabildiğince her hafta Sosyete Pazarı’na erken saatlerde gelirim. Kendime ve çocuklarıma alabileceğim hangi ürünler var diye buraya bakıyorum çoğu ürünün de işime yaradığını söyleyebilirim. Sosyete Pazarı ile bütçemi ayarlayabiliyorum, fiyatlar dışarıya göre daha uygun olduğu için buradan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. O nedenle her sıklıkla Sosyete Pazarı’na geliyorum. Pazar esnafıyla da iletişimimiz gayet güzel oluyor, neredeyse birbirimizi tanır olduk” açıklamasında bulundu.

Ülke genelini fazlasıyla etkilemeye devam eden hayat pahalılığı Yalova’da da kendini göstermeye devam ediyor. Yalova halkının büyük bir kısmı ekonomik sıkıntılardan dolayı şikayetçi fakat Sosyete Pazarı’na olan ilgi artarak devam ediyor. Birçok mağazaya göre çok daha uygun fiyatlı ürünleri tezgahlarında bulunduran Yalova Sosyete Pazarı, vatandaşların uğrak noktası olmayı sürdürüyor.

“Her hafta ürünlerin fiyatı değişiyor”

Pazarda kıyafetleri inceleyen bir başka vatandaş, yalovahayat.com’a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Her hafta her şeye gelen zamlar bütçemizi kısıtladığı için alacaklarımız konusunda ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyoruz. Hem kendimiz hem çocuklarımız için ihtiyaçlarımızı karşılamak en doğal hakkımız. Alabileceğimiz en uygun hangi ürünler var diye tezgah tezgah geziyoruz. Mağazalardan alışveriş yapmayı hiç düşünemiyorum bile. Dışarıda uygun diye alabileceğimiz hiçbir şey kalmadı neredeyse. Her hafta durmadan ürünlerin fiyatı değişiyor.”

Yalova Sosyete Pazarı, Yalova halkı ile beraber şehir dışından gelen birçok misafiri ağırlamayı sürdürüyor. Hesaplı fiyatları ve çeşitli ürünleriyle birlikte ziyaretçilerine kapılarını açmaya devam eden Sosyete Pazarı 7’den 77’ye herkesin tercih ettiği alışveriş noktası olarak görülüyor.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.