Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma Derneği 3.Gardaşlık Buluşmasına katıldı

Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği gerçekleştirdiği ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Kocaeli Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği 3. Gardaşlık Buluşmasına katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:51
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma Derneği 3.Gardaşlık Buluşmasına katıldı

Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Engin Arı, dernek üyeleri ile birlikte Kocaeli Sivaslılar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 3. Gardaşlık Buluşmasında hemşehrileriyle bir araya geldiler.

Buluşmada bir araya gelen dernek üyeleri birbirinden özel sanatçıların Türkiye genelindeki Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin ve birçok misafirin katıldığı özel bir gün yaşadılar. Etkinliğe katılmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirten Yalova Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Engin Arı, “Bizlere bu özel günü geleneksel hale getiren ve bu özel günü yaşatan Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Sn. Kadir Zortaş’a, yönetim kurulu üyelerine ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.