Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova sinemalarında çocuklar için animasyon haftası olacak!

Bu hafta da Yalova vizyonlarında birbirinden farklı türde yeni filmler izleyicilerini bekliyor. Bu hafta vizyonda animasyon filmleri rüzgar estirecek diyebiliriz. Farklı konuları olan 3 yeni animasyon film bu hafta izleyicisi ile buluşacak. Sinemaseverler bu hafta da sinema salonlarına akın edecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 23:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova sinemalarında çocuklar için animasyon haftası olacak!

Dram, korku, psikolojik gerilim, komedi, aksiyon ve biyografi türlerindeki filmlerle yetişkinleri bekleyen sinema salonlarında çocuklar için birbirinden keyifli komedi ve animasyon türlerinde filmler yer alıyor. Hafta içi iş sonrası ve hafta sonu tatilinde aktivite arayanlar için bu hafta sinemalarda animasyon türünde; Çılgın Hırsız 4 filmi yer alıyor. Aksiyon ve bilim kurgu türünde Joker: İki Delilik filmi yer alıyor. Bu hafta Yalovalı çocuklar animasyona doyacak. Birçok animasyon film vizyonda yerini aldı.

VİZYONDAKİ FİLMLER

Çılgın Hırsız 4: Çılgın Hırsız 4, Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Joker: İkili Delilik: Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck'in, tanıştığı Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor. Başrollerinde Joaquin Phoenix ve Lady Gaga bulunuyor.

Güzel Bir Rüya: 2005 yazında, küçük bir kasabada yaşayan iki çocuk Alper ve İlker, Alper'in aşık olduğu film yıldızı Meryem'e ulaşmak için Samsun/Ladik'ten İstanbul'a uzanan zorlu bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk, kendileri, aileleri ve kimlikleriyle ilgili yeni bir anlayış kazanmalarını sağlar.

Dengeler: Sokak boksörü Ferit Kamacı, yenilmesi beklenen müsabakada mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder. Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların aksi sonuçla ters düşmesine bir de aynı gece Ferit’in ağabeyi Ali’nin uğradığı suikast eklenince işler iyice karışır. Ferit şimdi hem abisinin intikamını almak hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak zorundadır.

Pırıl: Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. 

Tembeller Ailesi: Korkunç bir fırtına evlerini yıktıktan sonra, Laura adındaki hızlı bir tembel hayvan ve çılgın ailesi, işlerini başarılı kılmak umuduyla paslı eski yemek kamyonları Gordito ile büyük şehre taşınır. Ailenin lezzetli yemekleri, başarısız fast-food işini canlandırmak için hiçbir şeyden çekinmeyen zeki bir çitanın dikkatini çeker.

Cille 2069: Çizgi dizisinin son bölümünde Kayra; Rehzen'e tacı devrettikten 15 sene sonra denizlerden gelen bir kavim İnsanların ve Ezakilerin Dünyasına teknoloji getirmiştir. İnsanları ve Ezakileri teknolojiye bağımlı kıldıktan sonra karşılığını almak isteyen kavim, tüm Cilleleri teslim alacağı son bir şölen tertip eder.

Kabir Azabı: İnsi ve Cinni: Nejla ve Muhsin'in evliliklerinin ilk ayları, mutluluk ve huzur dolu bir yaşamla geçer. Ancak, bir kaza sonucu Muhsin'in hayatını kaybetmesiyle her şey altüst olur. Nejla, Muhsin'den asla vazgeçememekte ve onun bir gün geri döneceğine inanmaktadır. Bu inançla attığı her adım, beklenmedik zorlukları ve dertleri beraberinde getirecektir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.