Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova SGK’dan emeklilere özel kahvaltı ve gezi programı

‘2024 Emekliler Yılı’ sebebiyle Yalova’ya gelerek Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan emeklilere yönelik kahvaltı programı ve gezi gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 15:29
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova SGK’dan emeklilere özel kahvaltı ve gezi programı

Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, ‘2024 Emekliler Yılı’ sebebiyle KYK Yurdu'nda misafir edilen emeklilere özel bir kahvaltı ve gezi programı düzenledi. Programa, Yalova SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç da katıldı. Aydın ve Kılıç, emeklilerle sohbet ederek Yalova hakkında bilgiler paylaştılar.

Kahvaltının ardından emekliler, Hersek Lagünü'ne götürüldü. Burada tıbbi ve aromatik bitkiler bahçesini gezerek kuş gözlemleri yaptılar. Kendilerine Yalova'da gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren emekli vatandaşlar, organizasyon için teşekkür ettiler.

Yalova SGK Müdürü Mehmet Salih Aydın ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ise, “Emeklilerimiz için düzenlediğimiz bu program, onların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Yalova'nın doğal güzelliklerini tanıttığımız için mutluyuz” dediler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.