Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova polisinden üniversite öğrencilerine terör bilgilendirmesi

2023-2024 akademik yılının başlaması ile birlikte harekete geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, kurduğu stantlarla Yalova Üniversitesi öğrencilerini terör faaliyetlerine karşı bilgilendirdi. Çalışma kapsamında 3 bin 750 kişiye ulaşıldı

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2023 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova polisinden üniversite öğrencilerine terör bilgilendirmesi

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi başında El Ele Güvenli Geleceğe Projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik terör bilgilendirme çalışmaları yaptı. Proje, yasadışı oluşumlar ve faaliyetleri ile ilgili farkındalık oluşturmak, terör örgütlerinin propaganda ve eylemlerine karşı gençleri korumak ve güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.
Proje kapsamında, Yalova Üniversitesi’ni kazanarak Yalova’ya gelen öğrenci ve aileleri Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminalinde karşılanarak kendilerini güvende hissetmeleri sağlandı. Ayrıca üniversite kampüsü, il merkezi ve ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarında kurulan stantlarda öğrencilere bilgilendirme broşürü ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Stantlarda yapılan bilgilendirmede, öğrencilere doğru arkadaş seçiminin önemi, öğrencilik hayatları boyunca nelere dikkat etmeleri gerektiği, terör örgütlerinin tuzağına düşmemeleri için neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Stantlarda öğrenci ve ailelerinden oluşan 3 bin 750 kişi ile iletişime geçildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, terör örgütlerinin hedef kitlesi olan gençlere yönelik propaganda faaliyetleri ve yöntemleri hakkında bilgilendirme amaçlı stant, konferans, sosyal ve kültürel etkinlikler aralıksız devam ettireceğini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.