Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Müftüsü İlyas Müftü Yılmaztürk, deniz astsubaylara ‘din istismarı’ konferansı verdi

Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Altınova ilçesindeki Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda 1. sınıf öğrencilerine "Din İstismarı ile Mücadele" konulu konferans verdi. Yılmaztürk, Türkiye'nin FETÖ, DEAŞ ve benzeri oluşumlara karşı verdiği mücadeleyi anlattı

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 02:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Müftüsü İlyas Müftü Yılmaztürk, deniz astsubaylara ‘din istismarı’ konferansı verdi

Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Altınova’daki Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda 1. sınıf öğrencilerine yönelik "Din İstismarı ile Mücadele" konulu konferans verdi. Konferansta konuşan Müftü Yılmaztürk, din istismarının ne olduğunu, nasıl yapıldığını ve nasıl önlenmesi gerektiğini anlattı. Yılmaztürk, “Türkiye, FETÖ, DEAŞ ve benzeri oluşumlardan çok çekti. Ama Allah'ın izni ve aziz milletimizin de dirayetiyle bu gibi oluşumları bertaraf etti” dedi.
Yılmaztürk, vatandaşların dini bilgiyi sağlam ve güvenilir kaynaklardan alması gerektiğinin de altını çizerek, "Dinimizi doğru anlamak ve yaşamak için Kur'an-ı Kerim, Hz. Peygamber'in sünneti ve alimlerimizin eserlerini rehber edinmeliyiz. Dinimizi yozlaştırmaya çalışan, kendi çıkarları için istismar eden, fitne ve fesat çıkaran, milletimizi bölmeye çalışan her türlü oluşuma karşı uyanık olmalıyız. Dinimiz bizi birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içinde yaşamaya çağırıyor. Biz de bu çağrıya uygun davranmalıyız” dedi.
Deniz Astsubay MYO yöneticileri, Müftü Yılmaztürk'e teşekkür plaketi takdim etti. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.