Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova MAG-DER AFAD Müdürü Erdoğan'ı ziyaret etti

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER), göreve başlayan AFAD Yalova İl Müdürü Cem Erdoğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 05:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 05:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova MAG-DER AFAD Müdürü Erdoğan'ı ziyaret etti

MAG-DER üyeleri, AFAD Yalova İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Cem Erdoğan'a nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam, ziyaret sırasında aynı zamanda da derneğin Yalova'da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında detaylı bilgi verirken, AFAD Yalova İl Müdürü Erdoğan da bu çalışmaları dikkatle dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret, ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi ile sonlanırken MAG-DER Yalova Başkanı Karaçam, misafirperverliğinden dolayı, AFAD İl Müdürü Cem Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaçam ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri adına teşekkürlerini iletti.

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) yapmış olduğu açıklamada, afetlere karşı toplumda farkındalık oluşturarak, gönüllü çalışmalar yürütmeye ve halkın afet durumlarında daha güvenli bir ortamda olmasını sağlamak amacıyla yürüttüğü faaliyetlerine devam edeceğini belirtti, afetsiz günler diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.