Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kent Konseyi Genel Kurulu, RDKM’de yapılacak

Yalova Kent Konseyi 6. Dönem 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını, 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 15.00’de Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapacak. Toplantıya Yalova Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri de katılacak. Toplantıda, Yalova Kent Konseyi’nin 2023 yılı faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri katılımcılara sunulacak

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 03:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kent Konseyi Genel Kurulu, RDKM’de yapılacak

Yalova Kent Konseyi 2023 yılı çalışmalarının anlatılacağı 6. Dönem 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek. Olağan Genel Kurulla ilgili bilgi veren Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “2023 yılında kurduğumuz komisyonlar ile kadın ve gençlik kollarının çalışmaları da bu toplantıda maddeler halinde anlatılacak. Burada 2024 yılına yönelik öneri ve projelerimizi de genel kurula sunacağız. Olağan Genel Kurul toplantımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıda, Yalova Kent Konseyi’nin 2023 yılında yaptığı faaliyetler, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verilecek. Yalova Kent Konseyi’nin, kentteki sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, meslek odaları, üniversite, yerel yönetimler ve vatandaşlar arasında iş birliği ve diyalogu geliştirmek, kentin sorunlarına çözüm üretmek, kent vizyonu oluşturmak ve kent kültürünü yaygınlaştırmak için önerilerde yer bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.