Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kent Konseyi Genel Kurulu 26 Eylül'de yapılacak

Yaptığı projeler ve çalışmalarla ildeki yerel yönetimlere destek veren Yalova Kent Konseyi son hazırlıklarını da yaparak olağan kongresi için geri sayıma geçti

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 06:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 16:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Kent Konseyi Genel Kurulu 26 Eylül'de yapılacak

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yalova Kent Konseyi 7. dönem seçimli olağan genel kurulunun hazırlıkları ve gündemini belirlemek üzere bir araya geldi. Toplantıda, genel kurulun gündem maddeleri ve Yalova Kent Konseyi’ne yapılan son üyelik başvuruları değerlendirildi.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, genel kurul üye listesinin tamamlandığını belirterek, tüm üye kuruluşlara genel kurul çağrısının yapılacağını duyurdu. Kandemir, “Genel kurula katılacak tüm üyelerin, kuruluşlarını temsilen belirleyecekleri isimleri en geç 12 Eylül 2024 tarihine kadar Yalova Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne bildirmeleri gerekiyor” dedi.

Yalova Kent Konseyi 7. dönem seçimli olağan genel kurulu, şu gündem maddeleri ile toplanacak; Açılış ve yoklama. Divan teşekkülü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı. Protokol konuşmaları. Faaliyet raporunun sunumu. Genel Kurul ve Yürütme Kurulu önerilerinin görüşülmesi. Kent Konseyi Başkanı seçimi. Kent Konseyi Yürütme Kurulu seçimi.

Bu toplantıda, yeni dönemde görev alacak başkan ve yürütme kurulu üyeleri belirlenecek, ayrıca Yalova Kent Konseyi'nin gelecek dönem projeleri ve faaliyetleri masaya yatırılacak.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.