Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kartalları’ndan anlamlı jest! 2 bin adet gül dağıtıldı

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, son günlerde ülkemizi derinden yaralayan kadın cinayetleri ve şiddet, taciz olaylarına karşı anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi ve Yalova’da sokak sokak dolaşarak kadınlara çiçek takdim etti. Dernek yönetimi açıklamasında, ‘’Her kadın bir çiçektir’’ vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 08:02
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Kartalları’ndan anlamlı jest! 2 bin adet gül dağıtıldı

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, son zamanlarda ülkemizde artan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Dernek, Yalova sokaklarında dolaşarak 2 bin adet gül dağıttı.

Gerçekleştirilen etkinlik, toplumsal farkındalık yaratmayı hedeflerken, dernek yönetimi de “Her kadın bir çiçektir” ifadesiyle kadınların değerine ve toplumdaki yerine vurgu yaptı. Yalova'da gerçekleştirilen bu anlamlı jest, birçok kadının yüzünde gülümsemeye yol açtı ve katılımcılardan büyük takdir topladı. Dernek, kadınlara yönelik şiddetin son bulması ve toplumsal bilinçlenmenin artması için mücadeleye devam edeceklerini belirtti. 

"Her zaman yanlarındayız’’

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, gerçekleştirilen etkinlik sonrasında sosyal mecralar üzerinden bir paylaşım gerçekleştirdi. Paylaşımda etkinliğe dair kareler paylaşılırken aynı zamanda da bir kez daha kadına yönelik yaşanan şiddet ve taciz olaylarına vurgu yapılarak ‘’Kadınlarımızın her zaman yanındayız’’ mesajı verildi. Dernek tarafından yapılan paylaşım şu şekilde idi, ‘’Son zamanlarda ilimizde ve ülkemizde sayısı iyice artan kadına yönelik şiddet ve tacize karşı tepkimizi göstermek, kadınlarımızın ve kızlarımızın yüzlerini bir nebze olsun gülümsetebilmek amacıyla, ‘Her kadın bir çiçektir’ sloganıyla Yalova ilimizde 2 bin adet gül dağıttık. Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği olarak her zaman kadınlarımızın, kızlarımızın ve çocuklarımızın yanındayız.’’ 

Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik sonrası yapılan paylaşım, yorumlarda da vatandaşlar tarafından oldukça fazla takdir topladı ve bu tarz farkındalık çalışmalarının devam etmesi gerektiği ifade edildi. 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.