Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak: “Kantinler sorunsuz bir şekilde ara tatile girdi”

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, eğitim camiasının paydaşları olarak tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni etti. Işılak, "Bu süreçte hiçbir okul kantinimizde olumsuz bir durum ve sıkıntı yaşanmadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 12:39
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak: “Kantinler sorunsuz bir şekilde ara tatile girdi”

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında eğitim camiasının paydaşları olarak tüm eğitim camiasına mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ettiklerini belirtti. Eğitim ve öğretim dönemi boyunca kantinlerde herhangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını belirten Işılak, "Sorunsuz bir şekilde ara tatile girdik. Hiçbir okul kantinimizde olumsuz bir durum, sorun ve sıkıntı yaşanmadı. Bu vesile ile her zamankinden daha fazla özen ve duyarlılık gösteren daha çok hassas davranan tüm kantin işletmecilerimize ve kantin çalışanlarına sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımız göz bebeğimizdir" dedi.

"Çocuklarımız emin ellerde olacak"

Gıda sektörünün en güvenilir yerlerinin okul kantinleri olduğunu bir kez daha dile getiren, ikinci eğitim ve öğretim dönemi içinde kantinlerde gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen Işılak, "Eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemini de çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde geçirmeleri amacıyla tüm tedbir ve önlemlerimizi aldık. Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine mücadelemizin ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Çocuklarımız emin ellerde olmaya devam edecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.