Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü , 2024 yılı il yayım programı hazırlığına başladı

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 yılı için il yayım programını hazırlamak üzere bilgilendirme toplantısı düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü , 2024 yılı il yayım programı hazırlığına başladı

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 2024 yılı için il yayım programı hazırlık çalışmalarına başladı. Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı İlçe ve Şube Müdürlüğünde görevli teknik personellere yönelik düzenlenen toplantıda, Bakanlığın 2024 yılı il yayım programı hazırlama talimatı çerçevesinde 2024 yılında yer alacak teknik konular ve yayım çalışmalarında yapılacak faaliyet konuları ile il yayım programının hazırlanmasına yönelik çalışmalar üzerinde bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda, 2024 yılı il yayım programının, Yalova'daki tarımsal sorunların çözümüne ve belirlenen hedeflere ulaşacak şekilde hazırlanacağı belirtildi.


Yalova Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "İl yayım programımız, çiftçilerimize ve üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir araçtır. Bu program sayesinde, çiftçilerimizin ihtiyaçlarına yönelik eğitimler, danışmanlık hizmetleri ve diğer yayım faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütebileceğiz" dedi.

Parıldar, toplantıya katılan teknik personele teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.