Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ‘’Farmakoloji’’ dersleri vermeye başladı

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş Termal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine "Farmakoloji I" dersleri vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 06:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:29
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ‘’Farmakoloji’’ dersleri vermeye başladı

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Termal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine "Farmakoloji I" dersleri vermeye başladı. Öğrencilere ilk derste, ilaçların etki mekanizmaları, kullanımları ve yan etkileri hakkında kapsamlı bilgiler sunan Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, farmakolojinin sağlık alanındaki önemine dikkat çekti. Dr. Karakuş, derslerin teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla destekleneceğini belirterek, öğrencilerin sağlık hizmetlerinde etkili ve bilinçli bir şekilde yer alabilmeleri için gerekli donanımı kazanmalarını amaçladıklarını ifade etti.

Öğrenciler gerçekleştirilen derse yoğun bir katılım sağladı. Uzm. Dr. Karakuş’un anlattıklarını dikkatle dinleyen öğrenciler bir yandan da öğrendiklerini pekiştirmek için defterlerine not aldı. Samimi bir ortamda verimli geçtiği ifade edilen ders sonrasında öğrenciler ilgili konularda merak ettikleri soruları Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’a sorma fırsatı yakaladılar. Karakuş’ta memnuniyetle öğrencilerin sorularını cevapladı ve interaktif bir ortam oluştu. Öğrenciler, Sağlık Müdürü Karakuş’a kendilerine verdiği önemli bilgiler için teşekkür etti ve dersten memnun kaldıklarını ifade etti. Müdür Karakuş ise gençlerin eğitim-öğretim ve çalışma hayatında başarılı olabilmeleri için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, başarılar diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.