Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş Armutlu’da nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi

Yalova İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Osman Karakuş, çalışmalarına büyük bir hızla devam etmesinin yanı sıra ziyaretlerde bulunarak temaslarını kesintisiz olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:17
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş Armutlu’da nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi

Bu kapsamda Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Armutlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yusuf Burak Atlıoğlu’na ziyarette bulundu.

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticileri, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette, sağlık ve belediye işbirliği çerçevesinde yapılabilecek ortak projeler ve hizmetlerin geliştirilmesi konuları değerlendirildi. Müdür Karakuş kendilerine ev sahiplikleri için Başkan Arslan’a teşekkür etti. Ardından İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticileri, Armutlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yusuf Burak Atlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Bu ziyarette ise sağlık ve güvenlik işbirliği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Bir araya gelinen ziyarette; Karakuş, Atlıoğlu’na ev sahiplikleri için teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.