Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, ortopedi ve üroloji hekimleriyle bir araya geldi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmakta olan sağlık yöneticileri ve uzman hekimlerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 08:49
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, ortopedi ve üroloji hekimleriyle bir araya geldi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticilerinin katılımları ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Üroloji Uzman hekimleri ile toplantı gerçekleştirildi. Yapılan bu önemli toplantıda ortopedi ve üroloji hizmetlerinin etkinliği ve kalitesini artırmaya yönelik stratejiler belirlenerek, hastaların daha iyi bakım görmesini sağlamak amacıyla sağlık hizmetlerindeki iyileştirmeleri destekleyen önemli fikirler değerlendirildi.

Karakuş, toplantıda yapmış olduğu konuşmada, “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Ortopedi ve Üroloji hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hekimlerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek, karşılıklı beklentilerimizi değerlendirdik ve buna göre gerçekleştireceğimiz hedefleri belirledik. Bu tür toplantılar, sağlık sistemimizin daha etkin ve yararlı olmasından dolayı büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Toplantıda aynı zamanda, hizmet kalitesini ve hasta memnuniyetini ön plana çıkarmaya yönelik yapılması amaçlanan projeler ve hekimlerin görüş ve önerileri interaktif bir şekilde değerlendirilerek yeni dönem hedeflerinin altı çizildi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.