Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, branş hekimleriyle istişarede bulundu

Yalova İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde branş uzman hekimleri ile toplantı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 10:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, branş hekimleriyle istişarede bulundu

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan branş uzman hekimleri ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Yalova'daki sağlık sistemini daha da iyileştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Karakuş, hekimlerle görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç de katıldı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut ve Başkan Yardımcısı Dt. Makbule Yıldız Özcan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması, çalışan ve hasta memnuniyetinin iyileştirilmesi hedefleri üzerinde duruldu.

Karakuş, toplantıda yaptığı konuşmada, “Yalova'daki sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışıyoruz. Hekimlerimizin istek ve taleplerini dinleyerek, karşılıklı beklentileri değerlendirdik ve yeni dönem hedeflerimizi belirledik. Bu tür toplantılar, sağlık sistemimizin daha etkin ve verimli hale gelmesi açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Toplantıda ayrıca, hizmet kalitesini ve hasta memnuniyetini artırmaya yönelik yapılması hedeflenen projeler ve hekimlerin istek ve talepleri interaktif bir şekilde konuşularak yeni dönem hedefleri belirlendi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.