Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, ''Kalbinizi koruyun''

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya platformu üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Kalbinizi koruyun’’ vurgusu yaptı ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 03:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 03:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, ''Kalbinizi koruyun''

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile çok sayıda vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar çeşitli hastalıklar hakkında bilgi sahibi oluyor aynı zamanda da farkındalık kazanma şansı yakalıyor. Çalışmalarını sürdüren Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden de sık sık yayınladığı paylaşımlar ile vatandaşlara bilgi vermeye devam ediyor. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan son paylaşımda ise insan hayatı için en büyük önemi taşıyan organlardan birisi olan kalp sağlığına değinildi.

Yapılan paylaşımda, kalp sağlığını korumaya yönelik tavsiyelerde bulunan Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı paylaşımda, ‘’ Sağlıklı beslenin, fiziksel olarak aktif olun, stresle başa çıkın, tütün ve tütün ürünlerini kullanmayın. Aile hekiminizi düzenli olarak ziyaret edin ve sağlık kontrollerinizi yaptırın. Kalp hastalıklarına bağlı ölümlerin %80’inin sağlıklı yaşam tarzının benimsenmesiyle önlenebileceğini unutmayın’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.