Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl insan Hakları Kurulu toplandı

Yalova Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu, Vali Yardımcısı İdil Özdemir başkanlığında bir araya geldi. Komisyonların belirlendiği toplantıda ziyaret planlaması da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 13:44
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl insan Hakları Kurulu toplandı

Yalova Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı İdil Özdemir’in başkanlık ettiği toplantıda kurul bünyesinde yer alan komisyonların oluşturulması ve gerçekleştirilecek olan ziyaretlere ilişkin planlamaların yapılması konuları görüşüldü. Ardından komisyonlar ve komisyonlarda yer alacak olan üyelerin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimle Halkla ilişkiler ve İletişim Faaliyetleri, İnsan Hakları Eğitimi ve İnsan Hakları Bilincini Geliştirme ile İnsan Hakları İhlalleri Araştırma, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonları oluşturuldu. Oluşturulan komisyonlar, ilgili alanlarda insan hakları ihlallerini tespit etmek, önlemek ve çözüm önerileri sunmak için çalışacaklar. Ayrıca, ildeki kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek, iş birliği ve koordinasyonu sağlayacaklar.

Toplantının sonunda konuşan, Vali Yardımcısı İdil Özdemir, kurul üyelerine teşekkür ederek, insan haklarına saygılı, duyarlı ve bilinçli bir toplum oluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.