Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Güçbirliği yönetimi kamu idarecileriyle bir araya geldi

Yalova’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Yalova Güçbirliği, kent idarecileriyle gerçekleştirdiği görüşmede, şehrin geleceği ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 08:16
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Güçbirliği yönetimi kamu idarecileriyle bir araya geldi

Yalova Güçbirliği Yönetimi, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alacatlı ve Yalova 24. Dönem Milletvekili Temel Coşkun’u ağırladı. Toplantıda, Yalova’nın sorunları ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Güçbirliği adına İlhami Başkan, Bahattin Sabahçı, Nuri Sabahçı, Dr. Öğr. Üyesi Recep Özcimder, Salih Kocabaş ve Prof. Dr. Ümit Ünver hazır bulundu.

Yalova için Bilim Kurulu Kuruluyor

Toplantıda, Yalova Güçbirliği Yönetimi tarafından Yalova’nın geleceğine yönelik yeni bir yapılanma üzerinde duruldu. Bu kapsamda, Yalova Güçbirliği Bilim Kurulu’nun ihdas edileceği, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın bu kurulun doğal başkanı olarak kabul edileceği ve Prof. Dr. Ümit Ünver’in Bilim Kurulu Koordinatörü olarak görev yapacağı bilgisi verildi.

Projelerle Yalova’ya Katkı sağlanacak

Yalova Meslek Deneyim Paylaşımı ve Yalova Lezzetleri Projeleri hakkında da bilgi verilen toplantıda, Güçbirliği Konfederasyonu Başkanı İlhami Başkan, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen kurban organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ümit Ünver ise, Yalova Güçbirliği’nin Yalova için büyük bir destek olduğunu vurgulayarak, “Yalova Güçbirliği, Yalova’nın kendisidir ve tüm Yalovalılarla birlikte sizlerin yanındadır” dedi.

Gelecek İçin Birlikte Çalışma Mesajı verildi

Toplantıda, Yalova’nın idarecileri ile birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu ve Yalova Güçbirliği’nin şehrin gelişimi için tüm projelere destek vereceği belirtildi. Yalova Güçbirliği Bilim Kurulu Koordinasyon Toplantıları’nın düzenli olarak yapılacağı ve Yalova için yapılacak çalışmalarda kurumların yanında olunacağı mesajı verildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.