Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Gençlik Merkezi’nden rengârenk yıl sonu sergisi

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında hazırlanan Yalova Gençlik Merkezi Yıl Sonu Sergisi renkli görüntülere ev sahipliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 14:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Gençlik Merkezi’nden rengârenk yıl sonu sergisi

Yalova Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen kurslara katılan gençlerin oluşturduğu karakalem resimler, kaligrafi çalışmaları, yağlı boya resimler ile diğer el emeği çalışmalar Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen yıl sonu sergisinde sanatseverlerle buluştu.

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen serginin açılış kurdelesini Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ile Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci birlikte yaptılar. Ardından rengârenk resimlerden ve çalışmalardan oluşan sergiyi gezen Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ve beraberindekiler eserlerin sahibi olan gençlerle de sohbet ettiler.
Gençlik Merkezlerinin gençlerin gelişimine ve eğitimine çok önemli katkılar sunduğundan bahseden Vali Yardımcısı Atçı, “Gençlik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen bu sergi de gençlerimizin ne kadar yetenekli ve becerikli olduklarını gözler önüne seriyor. Sergideki çalışmaları keyifle izledim. Gençlerimizi çalışmalarından, öğretmenlerini de emeklerinden dolayı kutluyorum” dedi.
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.