Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyetinden miniklerle sanat dolu etkinlik

Yalova Emniyet Müdürlüğü, çocukların gelişimine katkı sağlamak ve onların dünyayı daha güzel bir yer haline getirmelerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği "Tohumdan Fidana ÇOGEP" projesiyle önemli bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2025 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2025 16:57
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Yalova Emniyetinden miniklerle sanat dolu etkinlik

Proje kapsamında Çiftlikköy Gençlik Merkezi'nde düzenlenen resim kursu, çocukların hayal dünyalarını tuvale yansıtmalarına olanak tanıyor.

Resim Kursunda Minik Ellerden Büyük Eserler Kursun son etkinliğinde, Yalova Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, minik ressamlarla bir araya gelerek onların çalışmalarını yakından inceledi.

Çocukların renkli fırça darbeleriyle ortaya çıkardığı eserler, büyük beğeni topladı. Yetkililer, çocukların sanatsal yeteneklerinin gelişimine tanıklık etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR BÜYÜK DEĞİŞİMLER YARATIR

Yalova Emniyet Müdürlüğü, "Küçük dokunuşlar büyük değişimler yaratır" ilkesiyle hareket ederek çocukların hayatına dokunmayı ve onların gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Proje kapsamında düzenlenen resim kursu, çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayarak onların sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.